SOURCERERS

Software developers, Testers, Projectleiders

  • Team

Sandhjé Bouw

Ik ben een full-stack freelance software developer met meer dan twaalf jaar ervaring in het bouwen van (web-)apps voor nationale en internationale bedrijven als KPN, VUmc en NN. Mijn huidige ervaring omvat, onder andere, (H)MVC en MVVM frameworks in zowel front- en backend zoals AngularJS, Zend Framework, Express en .NET MVC. Ik houd van test driven development en werk graag met tools als PHPUnit en Chai. Ik zorg er altijd voor dat mijn code aan het SOLID principe voldoet en gebruik gangbare design patterns en best practices. Daarnaast heb ik ervaring in het werken met zowel relationele als hierarchische database modellen en met zowel REST als SOAP API's.

Continue Reading

Floor Loogman

Ik heb een brede ervaring in ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van internet applicaties. Directe ervaring met ontwikkeling, databasebeheer, architectuur, server en netwerkconfiguratie, gebruikersondersteuning, applicatie optimalisatie en projectmanagement. Geïnteresseerd in het beheren van ontwikkeling en implementatie van high-end applicaties.

Continue Reading

Tim van Steenbergen

Tim van Steenbergen

Ik ben een ervaren, enthousiaste en ondernemende PHP-programmeur en teamleider. Mijn eerste kennismaking met HTML, JavaScript en CSS was vorige eeuw als webmaster van een tennisclub. Sinds 2006 bouw ik e-commerce sites met eigen webdesign, op basis van PHP, jQuery, AJAX en XHTML voor bedrijven als Newtailor, Questware en Inetzero. Sinds 2011 ben ik fulltime PHP-programmeur en inmiddels Zend certified. Sinds eind 2012 bouw ik Zend framework-applicaties voor AutoTrack, AKZO, HoyHoy en KPN en heb ik ook ervaring met CakePhp en Symfony en met het toepassen van JavaScript-plugins zoals jsTree, Rafael, DataTables, fluid-rows en jqPlot. Sinds 2015 ben ik ook MuleSoft Certified Developer (hét API-platform).

Continue Reading

Opdrachtgevers vinden

Software developers, Testers, Projectleiders